OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Besök Volkswagen Showroom
och se de senaste modellerna.

Välkomna till Volkswagen Showroom vid Norrmalmstorg

Volkswagen Showroom återfinns på Hamngatan 13 invid Norrmalmstorg. I utställningen finns naturligtvis de senaste och vassaste bilmodellerna från Volkswagen presenterade.

Effektiv och kreativ konferensmiljö

Vårt Showroom har också en högklassig konferensmiljö som ni är välkomna att boka.Här finns två rymliga och mycket moderna konferensrum att tillgå. Det ena konferensrummet har plats för 14 personer och är utrustat med bland annat projektor.

Det andra erbjuder en möjlighet för sex personer att sitta ned framför en 50-tums LCD-monitor för bland annat PC- och Blueray-presentationer. Bägge konferensrummen är naturligtvis utrustade med trådlöst Internet.

I Showroom har vi också en förstklassig kaffebar och vi tillhandahåller, förutom hög service, alltid färsk frukt samt något till kaffet för våra besökare.
Vi har naturligtvis möjlighet att tillgodose alla eventuella särskilda önskemål angående exempelvis frukost eller lunch för konferensgästerna.

Abonnera hela Showroom

Det finns också möjlighet att, såväl kväll- som dagtid, abonnera hela Showroom för exempelvis säljmöten, produktlanseringar eller andra tillställningar. Även årsstämmor och kick off-arrangemang har med framgång hållits här.

Vår lokal har kapacitet att ta emot ungefär 200 gäster vid mingelbjudning samt runt 80 personer vid sittande middag. Lokalen har också en god kapacitet beträffande både ljud och ljus för professionella arrangemang och shower. Vi har även goda samarbeten med flertalet cateringbolag.

För mer information eller bokning

Kontakta medarbetarna på Volkswagen Showroom på telefon 08-120 811 01 (Kl. 10:00–18:00).

Följ aktiviteterna i VW Showroom på Facebook