OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Senaste nytt från Volkswagen.

Sveriges mest sålda bil 2016 uppdateras – säljstart för nya Volkswagen Golf
Volkswagen i Sverige kan se tillbaka på ett framgångsrikt 2016: man slog nytt försäljningsrekord och Golf blev Sveriges mest sålda bilmodell. I mars får denna storsäljare en omfattande uppdatering och nu har orderboken öppnats för vissa versioner.
Läs mer

Solberg och Kristoffersson blir Volkswagen Sveriges ”dream team”
Sensationellt avtal på plats för svensk-norsk storsatsning i FIA World RX. Trefaldige världsmästaren Petter Solberg skapar rallycrossens dream team i samarbete med Volkswagen Sverige inför VM-säsongen 2017 och tar med sig fjolårets silvermedaljör Johan Kristoffersson i nya storsatsningen.
Läs mer

Volkswagens eldrivna I.D.-familj växer - nya I.D. BUZZ presenteras i Detroit
• Volkswagen-chefen Herbert Diess: "I.D.-familjen kommer att vara ekonomiskt överkomlig för miljoner människor." • Nya konceptbilen I.D. BUZZ med upp till 600 kilometers räckvidd och åtta säten • Eldriven MPV med noll utsläpp, fyrhjulsdrift och plats för cyklar och surfingbrädor
Läs mer

Volkswagen skänker över en halv miljon till Bris genom en unik bilauktion
Bris har fått den bästa start på 2017 som de kan önska sig. Första veckan på året skänkte Volkswagen genom en unik bilauktion där generösa bilköpare hjälpte till att samla ihop hela 526 100 kronor till organisationen. Summan ger Bris hopp om att kunna hjälpa fler barn och fortsätta ha öppet alla dagar året om.
Läs mer

Detroitsalongen: Volkswagen presenterar Atlas och längre version av Tiguan
• SUV-offensiv: Volkswagen visar två SUV-modeller för den amerikanska marknaden • Ny längre version av nuvarande Tiguan med upp till sju sittplatser • Nya Atlas, som tillverkas i Volkswagens fabrik i Chattanooga, öppnar viktigt segment för märket
Läs mer

Volkswagen skriver historia – Golf blev Sveriges mest sålda bil 2016
• Volkswagen Sverige slog nytt försäljningsrekord • Golf blev Sveriges mest sålda bil • Första Volkswagen i topp sedan 1962 • Passat GTE överlägset mest sålda supermiljöbilen
Läs mer

Volkswagen-koncernen får samtliga tekniska åtgärder för TDI-motorer godkända av KBA
• Den tyska transportmyndigheten KBA godkänner de sista uppdateringarna av dieselmodeller med motortyp EA189• Alla berörda kunder kommer inom kort informeras med möjligheten att boka in ett verkstadsbesök
Läs mer

Volkswagen-modeller bäst i klassen på säkerhet och miljö
Varje år genomför försäkringsbolaget Folksam en granskning av nya bilmodellerstrafiksäkerhet och miljöpåverkan. På listan för år 2017 har fem Volkswagen-modellerutsetts till ”bäst i klassen”.
Läs mer

Bjud hem en Golf GTI Clubsport S
Volkswagen auktionerar ut fyra unika Golf GTI Clubsport S
Den är den mest kraftfulla Golf GTI:n någonsin. Den har slagit varvrekordet på klassiska Nürburgring. Och den finns endast i fem exemplar i Sverige. Nu auktionerar Volkswagen Sverige ut den unika modellen Golf GTI Clubsport S i samarbete med motortidningen auto motor & sport. Överskottet av intäkterna går till välgörenhetsorganisationen Bris.
Läs mer

 

of 38

 
Nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.

Volkswagen uppmanar ägare av Touran EcoFuel 2006-2009 att lämna in bilen i ny säkerhetsrelaterad återkallningsaktion
Nu kan du bygga och beställa din nya Tiguan i vår konfigurator! Anmäl ditt intresse och bli bland de första i Sverige att provköra.
Anmäl dig här
Rally Sweden 2016