OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Pressmeddelanden.


Här hittar du samtliga pressmeddelanden sedan 2005 i kronologisk ordning.

Välj årtal i menyn till vänster och bläddra inom årtalet med hjälp av sidlänkarna i slutet av listan. Klicka på rubriken för att läsa hela pressmeddelandet och hämta det som pdf. Om det finns bilder till pressmeddelandet kan du hämta en större version av bilden genom att klicka på miniatyrbilden.

Presskontakt

Är du journalist och önskar ytterligare information? Kontakta vår informationschef per mail eller telefon.

Företagsfakta

År 2015 levererade Volkswagen 5.823.000 personbilar till kunder i över 150 länder. På den svenska marknaden inregistrerades under 2016 totalt 57.823 personbilar från Volkswagen vilket ger en marknadsandel på 15,5 procent. Volkswagens modeller täcker de flesta segment på bilmarknaden. Volkswagen är ledande importmärke i Sverige och marknadsför personbilsmodellerna up!, Polo, Golf, Golf Sportscombi, Golf Sportsvan, Beetle, Beetle Cabriolet, Tiguan, Touran, Passat, Passat Sportscombi, Scirocco, Sharan, Caddy Life, Multivan och Touareg.