OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Small is great!

Med sin längd på endast 354 cm är nya up! en raffinerad nytolkning av Volkswagens formspråk.

Utvändigt

Karakteristiska Volkswagen-linjer, tydligt konturerade sidoytor och enkla former – tillsammans skapar de en design som inte bara ser modern ut i dag, utan också många år framöver.

Storslagen design.

Med en längd på korta 354 cm tolkar nya up! Volkswagens formspråk på ett mycket sofistikerat sätt. De karakteristiska sidorutorna, de rena ytorna och de enkla linjerna gör att finesser som t.ex. den helglasade bakluckan sticker ut lite extra. Fronten på up! bjuder på ett strålande leende, kompletterat av en diskret kylargrill prydd av ett VW-märke.

Invändigt

De kompakta yttermåtten på nya up! gör det som finns på insidan desto större. Det intelligenta kupékonceptet får de inre värdena att komma till sin fulla rätt.

Framsynt.

Nyutvecklade integralsäten fram, en lättöverskådlig instrumentpanel med ergonomiskt placerade reglage, ett perfekt utnyttjande av kupéutrymmet – tillsammans ger det samma rymlighetskänsla som i en betydligt större bil. Du hittar inga pryttlar i denna 4-sitsiga bil – däremot ett överflöd av innovationer, smakfull design och det allra senaste inom teknik.

Instrumentbrädor

Det finns snygga instrumentbrädor att beställa som tillval för att ge nya up! en personlig touch – och en ännu stiligare kupé.

Mycket att välja på.

Versionen high up! har lackerad instrumentpanel, och fler attraktiva instrumentpaneler finns valbara utan extra kostnad. Det gör panelen till ett personligt designobjekt. Med hjälp av dessa alternativ kan man få sin nya up! exakt efter egen smak – precis som vardagsrummet där hemma. Med 5 olika klädslar och massor av andra alternativ har du fler än 70 kombinationer att välja mellan. Så luta dig bekvämt tillbaka, och känn dig som hemma!

Fälgar

Aluminiumfälgar (15, 16 och 17 tum) med sportig eller elegant design – alla framtagna speciellt för nya up!

Oräkneliga variationer.

Fokuserad på design – från topp till tå! Nya up! rullar fram på stål- eller aluminiumfälgar som alla är specialdesignade för denna kompakta Volkswagen. Med storlekar från 15 till 17 tum och en design som spänner mellan elegant och sportig är de alla tillverkade på ett mycket omsorgsfullt sätt – in i minsta detalj.

Panoramasoltak

Tillvalet panoramasoltak för nya up! öppnar brett och släpper in storstadens ljus.

Fantastisk utsikt!

Konstruktörerna bakom bakom nya up! följde devisen ”Allt som är vettigt”. Ett av de mest slående exemplen på hur framgångsrika de varit på att omsätta detta i praktiken är det stora panoramasoltak som finns som tillval. Det är betydligt större än en vanlig, skjutbar sollucka och gör att up! känns ännu rymligare. Och det är hur lätt som helst att använda – det räcker med en enkel knapptryckning för att up ska släppa in rikligt med sol och frisk luft och göra det ännu mer behagligt i kupén!