OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Kombicoupé

En halvkombi (även kallad kombikupé och kombisedan, eng. hatchback, fastback och liftback) är en bilkaross som är mindre än en kombimodell, men liksom denna har en baklucka fäst ovanför bakrutan, till skillnad från en sedanmodell, på vilken bakrutan är fast och bakluckans gångjärn sitter under denna.

up!

up!

Från 129 900 kr *

Polo

Polo

Från 139 900 kr *

  • Polo har effektiva motorer, ny teknik och uppdaterad design. De många infotainment- och säkerhetssystemen arbetar för din säkerhet under ytan.
Golf

Golf

Från 332 200 kr *

  • Vår bästa Golf någonsin. Modellen som fått en hel storleksklass uppkallad efter sig. En verklig ikon med mer än 30 miljoner tillverkade bilar sedan 1974.
Nya Golf

Nya Golf

Från 199 900 kr *

Golf Sportsvan

Golf Sportsvan

Från 199 900 kr *

  • Golf Sportsvan är en ny och sportig allroundbil som kombinerar det bästa från storleksklasserna halvkombi, kombi och minivan. Summan av alla praktiska detaljlösningar gör den till en av de mest mångsidiga kompaktbilarna.