OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Kombi

Kombi, även herrgårdsvagn eller stationsvagn, är en karossform som liknar en sedan, med högt bagageutrymme bakom kupén.

Golf Sportscombi

Golf Sportscombi

Från 176 900 kr *

  • Lastvolymen är hela 1620 liter och lastkanten ligger på praktiskt låga 630 mm över marken. Med det öppningsbara panoramasoltaket kan du njuta av den härliga känslan av himmel.
Nya Golf Sportscombi

Nya Golf Sportscombi

Från 207 400 kr *

Golf Alltrack

Golf Alltrack

Från 271 900 kr *

  • Golf Alltrack är den perfekta följeslagaren för alla som älskar äventyr men inte vill göra avkall på komforten. Med sin generösa standardutrustning står Golf Alltrack väl rustad för det mesta.
Passat Sportscombi

Passat Sportscombi

Från 276 900 kr *

  • Med nya Passat introducerar Volkswagen en av de mest progressiva bilarna i mellanklassen någonsin. Med innovativa assistans-, infotainment-, komfort- och drivsystem visar vi vägen till en ny era – en era där bilkörningen blir mer hållbar och där bilen på ett aktivt sätt stöttar föraren och ger en ännu säkrare och mer komfortabel färd.
Passat Alltrack

Passat Alltrack

Från 336 000 kr *

  • Andra generationens Passat Alltrack följer framgångskonceptet med kraftfulla, effektiva motorer, fyrhjulsdrift, DSG-växellåda, högre markfrigång och offroad-egenskaper som passar svenska vägar. Detta kompletterat med ett lika brett utbud av förarassistans- och infotainmentsystem som för nya Passat.