OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Få grepp om det här med vinterdäck.

Fakta, kom-ihåg, boka tid

Biltillbehör från Volkswagen
– snygga och praktiska.

Tillbehör & Service. Attraktiva erbjudanden.
Allt om däck

Visste du att dina däck efter omfattande tester, är noga anpassade till din bil. Däck är därför en originaldel och de spelar en avgörande roll för bilens köregenskaper.

Navigationsuppdateringar för Discover Pro och Discover Media

Har du aktuella kartdata till ditt navigationssystem? Här hittar du en steg-för-steg handledning hur du går till väga för att uppdatera navigationssystemen Discover Pro och Discover Media.

Radiostationslogotyper till infotainmentsystem

Hitta dina favoritstationer snabbare på infotainmentdisplayn. Här kan du hämta logotyperna som sedan visas som stationsknapp i vissa system.

Infotainmentsystem och mobiltelefonförberedelse

Titta i vår översikt över de olika infotainmentsystemen och mobiltelefonförberedelserna i våra bilar. Där kan du också se vilka mobiler som är kompatibla och får hjälp att koppla dem.

Kampanjer och broschyrer

Här hittar du aktuella trycksaker i pdf-format. Kampanjerbjudanden på biltillbehör och service växlar med årstiderna. Specifika biltillbehör till vissa bilmodeller finns kvar längre.

Tillbehörskatalogen

I vår nya tillbehörskatalog kan du söka efter biltillbehör för just din Volkswagen och se aktuella kampanjpriser. Här finns accessoarer i mängder, takboxar, fälgar, bilvårdsprodukter och mycket, mycket mer. Skapa din inköpslista och handla hos en auktoriserad Volkswagenåterförsäljare.

Volkswagen-skylt på pelare mot himmel
Prisuppgifter

Kontakta en auktoriserad återförsäljare när du vill köpa tillbehör eller önskar prisuppgift för montering.