OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng
Beetle. Kvinna tittar in i bilen.

Basservice. Serviceprogram
för årsmodeller 1985-2002.

Allt detta för endas 1795:-*

Nu behöver du inte orolig för att du ska bli stående med din bil på motorvägen. Vi har tagit fram Basservice – ett 12- punktersserviceprogram – som gäller dig som är ägare av en Volkswagen årsmodell 1985 till 2002. I Basservice ingår även fri vägassistans under ett år – utan självrisk eller milbegränsning. Kan vi inte lösa problemet på plats, bärgar vi din bil till närmaste Volkswagenverkstad. Detta gäller inom Sveriges gränser.

Om du betalar med Volkswagenkortet och delar upp betalningen på 6 månader blir det 299:- i månaden helt räntefritt!

* Priset är ett cirkapris. Varje verkstad är naturligtvis fri att sätta sitt eget pris.

Följande åtgärder ingår i en Basservice:
  1. Byte av motorolja. Motorns olja förlorar efter ett tag sin smörjande och kylande egenskaper vilket leder till onormalt högt slitage.
  2. Byte av oljefilter. För att oljefiltreringen ska fungera byter vi oljefilter. På så sätt behåller den nya oljan sina goda egenskaper fram till nästa service.
  3. Byte av luftfilter. Luftfiltret påverkar bilens effekt och bränsleförbrukning. För att motorn skall andas optimalt byter vi det.
  4. Kontroll av batteri. För att minimera startproblem kontrollerar vi batteriets syranivå samt kallstartsegenskaper. Vi fyller även på med destillerat vatten vid behov.
  5. Kontroll av avgassystem. För att undvika att bilavgaser tränger in i kupé kontrollerar vi att avgassystemet inte läcker samt att klamrar samt bussningar är i funktionsdugligt skick.
  6. Okulärbesiktning av tändsystemet. Tändningen påverkar motorns effekt och bränsleförbrukning. Vi gör en okular besiktning av tändsystemet.
  7. Kontroll av läckage på motor, växellåda och kylare. Läckage av motor- och växellådsolja kan vara brandfarligt men kan även orsaka skador på bilens drivlina om den läcker ut.
  8. Kontroll av bromsrör och bromsledningar. För att bilens bromssystem skall fungera tillfredsställande kontrollerar vi att inga läckage eller rostangrepp finns på bromsrör eller bromsledningar.
  9. Kontroll av belysning och styrelektronik. Vi kontrollerar belysning samt (för bilar med diagnosutrustning)bilens styrelektronik och att inga felkoder finns lagrade.
Vägassistans - hjälp på plats inom Sverige

Vägassistans innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din Volkswagen, dygnet runt. Det spelar ingen roll var du var du befinner dig, bara du är inom Sveriges gränser - ring så får du all den hjälp du behöver.

Om olyckan är framme, ring: 077 - 11 11 512

Boka service

Många serviceverkstäder har onlinetidbokning där du enkelt kan boka en servicetid. Du kan också hitta din lokala återförsäljare eller verkstad via vår webbplats.