OBS: På den här webbplatsen används Flash och JavaScript för en del funktioner. Kontrollera att Flash och JavaScript är aktiverade i inställningarna för din webbläsare. Ladda ned senaste version av flash-plugin.


OBS! För att kunna utnyttja alla funktioner på webbplatsen behövs Adobe Flash.
Flash plug-in finns ännu inte installerad i din webbläsare.
Du kan hämta den här: current flash plugin version please click here.

stäng


OBS! Plattformen som används stödjer inte Adobe Flash.

stäng

Volkswagen Business Lease.

Ett förmånligt och enkelt bilinnehav med företags bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring på en faktura. Ingår alltid i Volkswagen Business Lease:

 

  • Finansiering, ingen kontantinsats
  • Garanterat restvärde
  • Försäkring
  • Serviceavtal

 

I tjänstebilsväljaren visas månadskostnaden med Volkswagen Business Lease för ett antal Volkswagenmodeller. Välj till eventuell extrautrustning som DSG eller 4Motion, välj körsträcka och se hur månadsbetalningen anpassas efter dina val.

 
 

Volkswagen Leasing

Business Lease innehåller alltid ett leasingavtal. En finansieringsform som ger flera fördelar. Ditt företag kan göra momsavdrag med 50% av leasingavgiften och ditt företag binder inget kapital för bilinnehavet.

Volkswagen Försäkring

Med Volkswagen Försäkring får du tillgång till en bemannad skadejour dygnet runt. Skadebesiktningen görs av närmaste Volkswagenverkstad som också tar hand om eventuella reparationer med Volkswagen Originaldelar.

Volkswagen Serviceavtal

Med serviceavtal får du och ditt företag kontroll på dina servicekostnader upp till 60 månader eller max 30.000 mil. Du får tryggheten i att din bil servas på en Volkswagenverkstad, med Volkswagen Originaldelar av märkesutbildade mekaniker. De har rätt specialverktyg och den senaste tekniken. Ditt företag får dra av 100% av momsen på servicekostnaden.